Det var lite mycket idag.

Hej Hopp.

Som sagt det var lite för mycket på jobbet även idag. Knappt jag hinner andas mellan alla måsten på jobbet. Så just därför är det är himla skönt att jag har ledig dag imorgon. En sak har jag verkligen lärt mig idag att det är omöjligt att göra mer än en veckas jobb på bara två dagar. Somnade ovaggad igår och var knappt vaken fast extra starkt kaffe när jag satte mig i bilen i morse.

Det var lite mycket idag.

Måste erkänna att jag inte fattar hur det ska gå ihop. Hur ska jag hinna med alla de uppgifter som ligger på mig på tre dagar när jag inte ens får ihop dem på fyra dagar? Min stund på jorden denna torsdag var när jag gick ut en sväng på lunchen bara för att få andas. Fast det bara blev 10 minuter så njöt jag varenda liten minut av frisk luft och hösten.

Hösten är här nu – jag ger mig.

Jag ger mig sommaren är över nu. Hösten bjuder på helt andra färger än vad sommaren gör. I helgen ska jag och kameran ut och välkomna hösten. Längtar så efter att möta hösten med finkameran.

Var rädda om er Sötnosar.
Puss.

2 thoughts on “Det var lite mycket idag.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d