WEEK 35.

Tja Tja.

Hur skulle jag kort sammanfatta min vecka?  En vecka som kanske inte kan räknas in till de bättre. Började tjurigt med feber och sjuka och avslutades med en bättre helg.

Veckans fredagspresent? Jag berättade här om dagen att jag tänker ge bort en liten present till mig själv varje fredag från och med nu i fredags. Det behöver eller ska egentligen bara vara en lite present för att uppvakta mig lite extra. Vecka 35 fick jag en take away mugg från Espresso House vilket är mitt favorit kaffeställe.

Veckans godaste? Chokladen som jag köpte hem till mig själv när jag fortfarande hade feber. Så god att jag köpte den igen.

Veckans klokaste? Kloka ord gillar jag både i form av små citat och från människor som jag har förtroende. Min läkare Kajsa får bli veckans klokaste.

Veckans bästa? Den lyxansiktsbehandling som jag gav till mig själv i fredags. Sådana presenter till mig själv kommer det bli flera i framtiden…..

Veckans snyggaste? Tänker vara ego och säga min nya klänning från HM.

Veckans vackraste bild? Vackraste för att lyckan när jag plockade av egenodlade tomater var så speciell. Vackrast för denna lilla vuxit upp i ur vår jord och min omsorg. Ibland säger känslan bakom bilden så mycket mer än vad ögat kan se.

Veckans favoritstund? Tildas och mitt knassnack på läktaren i Nyköping när Flempan krossade Nyköping.

Veckans sötaste? Dexter som är Sofia och Antons lilla hund.

Veckans tråkigaste? Att jag inte mår så himla toppen alla dagar.

Veckans roligaste? Att sandalerna som jag får testa på från Smartsport.se är så galet sköna. Tackar och bockar för samarbetet.

Vad ser du fram emot till nästa vecka? Flera positiva minnen som jag kan spara i mitt hjärta. Glädje och skratt.

Puss & Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: