Födelsedagsbrunch.

Halloj Halloj.

Idag stod det Födelsedagsbrunch hos svärmor i kalendern. Barbro som hon heter bjöd på ett riktigt matkalas med massvis med godsaker. Självklart så avslutades kalaset med kaffe och tårta. Ena tårtan symboliserade allt som Barbro tycker om i livet så som kärlek, choklad, ferraribilar och pysslande av alla de slag. Mums mums för oss alla. Tyvärr så var Sofia hemma lite sjuk och Bosse och Annelie var bortbjudna på 50 årskalas över helgen så dem saknade vi allt.


Sötast på kalaset – Dexter.

Dexter, Sofia och Antons lilla hund är ju en riktig sötnos. Det bästa av allt är att jag inte blir allergisk av honom. Ni vet ju att jag är så sugen på att skaffa oss en liten Pomeranian som min nagelterapeut Malin har. Jag blir inte allergisk av Malin´s hund heller så hundtarmen suger ju såklart lite extra när Dexter är så charmig och söt.

Må så gott.
Kramisar från mig.  

3 thoughts on “Födelsedagsbrunch.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: