Dagens Vill Ha…

Hej.

Söndagar är långa härliga frukostar helt ensam i tysthet med datorn i knäet. Jag kikar och drömmer om vackra och snygga saker som jag önskar mig. En ny lite större väska är något som jag behöver utan att överdriva bara för att väskan från by Malene Birger är toksnygg. I need this one!!!

Dagens Vill Ha…

En Crossana från by Malene Birger får gärna ligga i ett paket under min kudde. Redan i somras var jag sugen på modellen men tvekade då shoppingkontot var tomt. Färgen DARK CHOKOLATE passar mig som handen i handsken.


 Väskan finns hos Bootz och ni hittar den – HÄR- .
Må så gott.
Kramis.

5 thoughts on “Dagens Vill Ha…

Add yours

  1. Älskar dom där väskorna! Du är helt klart värd en sån!
    Svar: Ja vi längtar och kan knappt bärga oss. Tack så himla mycket, vi är nervösa så vi behöver några lycka till!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: