Fokus på mig.

Halloj.

Fredagsfokus på bara mig en stund just idag. Visst låter det bra. Just precis så extra bra bara därför att jag gav mig själv en förmiddag på jorden på min fokusfredag.

Fokus på mig.

Bjöd mig själv på en 90 minuter lång ansiktsbehandling på Age Balance Skincare. Denna presenten till mig själv som jag kommer leva länge på. Helt ljuvligt att bara ta några djupa andetag, låta min själ koppla av. Detta var min tid, mitt välbefinnande och min skönhet – Gissa om jag njöt?

Jag gjorde en Ansiktsbehandling LYX 90 minuter som innehöll rygg och nackmassage, dubbelrengöring, peeling, varma oshiborihanddukar, porrengöring, brynplock, aromapressur, aromadränage, aromamassage, ekologisk ansiktsmask, handmassage samt avslutande behandlande creme. Ni hör ju själva  – jag kände mig som en prinsessa.

Mera fokusfredag.

Nöjd och glad gick jag från Odenplan ner mot City för att äta lunch. Smet in på favoritstället Espresso House och satte mig i fönstersmygen ut mot gatan och mumsade på min Cesarsallad. Till kaffet tog jag en rawboll för att känna mig lite nyttig. Köpte även med mig en fredagspresent till mig själv från Espresso House nämligen en ny egen take away mugg. Visar den senare för den är så fin. Bästa av allt är att den är skapad av återvinningsmaterial – Mee Like…

Whatever Forever – time to do this Friday…..
Puss Puss.

 

9 thoughts on “Fokus på mig.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: