Paket i brevlådan från Sportsmart.se.

Hej.

// Inlägg i samarbete med Sportsmart.se //

 Testing Testing.

Jag har i samarbete med Sportsmart.se fått ära att prova på Scholl Rio Damsandal. Efter alla mina år inom förskolans värld där sandaler för pedagogerna nästintill är ett måste har jag dagligen gått runt i sandaler både på jobbet och privat. Att jag använder sandaler även hemma kom sig av att jag för många år sedan bodde i en lägenhet med kalla golv. Då var det extra skönt sticka in fötterna i sköna sandaler när jag klev innanför dörren hemma.

Paket i brevlådan.

Att mötas av ett paket i brevlådan idag var pricken över i:et. Paket från Sportsmart.se med nya sandaler. Superspännande såklart. Hur skulle de se ut? Skulle de vara sköna? Var storleken rätt? Doftade de sådär gott som nya skor i skinn gör?


Sandalerna doftade underbart, storleken passade perfekt, Scholl Rio Damsandalen var så där ljuvligt sköna som nya sandaler ska vara. Mjuka sköna, sitta bra på foten och vara riktigt klassiskt snygga. Ett lyckopaket för bara lilla mig.

Smarta skydd för en aktivt liv.

Efter att jag började få problem med både ena knäet och höften har jag försökt avlasta dem så gott jag kunnat. När jag fick frågan om att testa Scholl Rio Damsandal från Sportsmart.se hängde jag självklart på. Nya tofflor – ja tack. Sandalen har en ergonomisk design för ett så naturligt och avslappnat steg som möjligt. Modellen har tre spännen som är ställbara samt en liten kilklack, vilken förebygger ryggproblem och gör sandalen extra bekväm. Fotbädden är anatomisk utformad och tillverkad i kork samt gummi. Sandalen ger stöd och stabiliserar foten tack vare sin uppbyggda hålfot och skålade häl. Sandalen bygger på Scholls unika Bioprint-teknologi som ger stötdämpning och minskar fotens påfrestningar.

Sportsmart.se.

Sportsmart.se har ett komplett utbud av rehabskydd, sulor & skoinlägg, kompressionsstrumpor, liniment och mycket mer. Våra varumärken och produkter är omsorgsfullt utvalda för att garantera högsta kvalitet och optimal funktion. När du handlar hos Sportsmart.se har du alltid fri frakt, 30 dagars ångerrätt samt leverans inom 1-3 dagar.

Var rädda om er.
Kram. 

One thought on “Paket i brevlådan från Sportsmart.se.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: