Nya naglarna.

Tja Tja.

Nya naglarna har jag ju faktiskt inte visat er ännu. Skyller på att jag är sjuk och missat eller inte orkat få med dem på bild, så blir det nog bra. I fredag så var jag hos Malin och fixade naglarna igen. Jag hade ingen som helst tanke på vad vi skulle göra med mina naglar. Det hade helt enkelt varit alldeles för mycket för att tänka naglar.

Precis som alltid när jag lämnar Malin på hennes fina salong Miss Elegance Sthlm så har jag alltid nya fina naglar. Denna gången blev det soft i lila, grå och rosa med lite bling bling som alltid.

Må så gott.
Kramis.

6 thoughts on “Nya naglarna.

Add yours

  1. Så snygga naglar! 🙂 Krya på dig! sv: Ja, den sittpuffen är väldigt fin och till extra bra pris nu ju! Välkommen med beställning om hon skulle vara intresserad av att ha den i sitt rum! 🙂 Och ja, det är superkul att jag kan kombinera med både en webshop och butik numera! Kram

  2. Så jäkla snygga Kamilla!
    Svar: Ja i slutet av september så bär det av, skall bli mysigt!Fotografiska är det flera som nämnt får nog bli ett besök där! Åh underbart tips!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: