First I drink the coffee.

Godmorgon.

Så skönt att vakna upp och äntligen känna sig lite piggare igen. Nu får jag ladda på mina batterier ordentligt så jag blir helt  fit for fight. Tilda är hemma även idag. Hon kom hem i söndags dunderförkyld från gympahelgen i Oskarström. I måndags gick hon till skolan vilket kanske var halvdumt av mig för på eftermiddagen var hon hostig och febrig. Dumma mej…som säkert var den som smittade henne men min sjuka.

First I drink the coffee.

 First I drink the coffee. Then I do things…… Det låter som en bra plan för min dag. Sakta och säkert försöka komma igång igen efter en veckas sjuka. Håller tummarna för att det inte dyker upp någon feber i eftermiddag igen för då blir jag riktigt sur.

Bara för att, blir det kaffe nummer två redan nu. 

Må så gott.
Puss.

 

One thought on “First I drink the coffee.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: