Heldag på Gröna Lund.

Tjingeling.

För mig blev det en heldag på Gröna Lund med alla i familjen utan Marre som ville vara hemma.

Heldag på Gröna Lund.

Vi hade det mysigt på Grönan. Tilda for runt i alla attraktioner vi andra åkte det vi vågade eller blev övertalade att åka. Jag har alltid varit som Wille och Tilda och åkt allt och lite till. Idag åkte jag lite mindre men det blev en läskig tur i Tilt. Är det någon karusell jag inte alls gillar så är det radiobilarna och så har det alltid varit. Det handlar nog egentligen om att jag inte fattar grejen med att köra runt runt och krocka på allt och alla. Men men jag tog en för laget idag och åkte med  Tilda. Vi klarade oss ganska bra och blev inte totalkrockade av Robert och William som tur var.

Tack för idag mina hjärtan💗.

Puss Puss.

4 thoughts on “Heldag på Gröna Lund.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d