Grönan nästa.

Hej Hopp.

Snart dags att kliva in i bilen för att åka mot Djurgården och Gröna Lund. Vad har ni för er idag?

Grönan nästa.

Då är det dags för familjens årliga Grönan besök i år dock utan Marcel. Han har vid snart 16 års ålder vågat inse att han egentligen inte alls gillar att åka karuseller vilket han alltid gjort för att ställa upp och inte verka vara en fegis. Däremot så är både Wille och Tilda karusellfreak och åker det mesta.

Minns när vi var på Legoland när Marre skulle fylla fyra år med en annan familj och vi åkte runt gång på  gång  i  deras bergochdalbana draken. När vi för 10 gången säkert i rad står i kön utbrister Marcel att han faktiskt tröttnat på att verka vara modig när han egentligen vill kräkas varje gång.
 – Nu orkar jag inte mera vara modig. Söta lilla unge man behöver inte alltid vara tuff och modig, modig är oftast att säga vad  man egentligen tycker, tänker och känner.

Sötaste ogräset. 

Ogräs mellan stenplattorna åker bort så fort det kommer upp oftast. Men denna ur söta lilla blomma kan jag bara inte plocka bort. 

Puss.

One thought on “Grönan nästa.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: