Caddy på Golfbanan.

Hej.

Jag kikar in en snabbis innan vår filmkväll börjar här hemma. Tilda och Marcel håller på att komma överens om vad vi ska se.

Caddy på Golfbanan.

Nu på  kvällen när Robert och Wille åkt till Åmål för att jobba på Bluesfestivalen åkte jag med Marre och Tilda till golfbanan. I solen var det riktigt skönt med så fort man kom in i skuggan frös jag som en liten toka. Nej mina vänner jag har inte fastnat för golf…och tror inte det är min grej alls. Koncentrationen måste vara 100% hela tiden och så måste man vara så  tyst vilket jag också har svårt för. Jag är nog en babbelmaja när jag är på  humör.


Hittade något som jag gillar…

Jag hittade smultron som växte vid  kanten när jag stod och väntade. Golf för mig är ett stort väntande och så går man mycket med sina bagvagnar som enligt mig mest ser ut som joggingbebisvagnar men det kommer förstås ingen inbiten golfare hålla med mig om.

Nu väntar små trollen på att deras mamma ska släppa  datorn och komma så filmtajmen kan börja.

Kramis.

One thought on “Caddy på Golfbanan.

Add yours

  1. Golf är nog kul att testa på, men nej inte annars som du säger, men tack snälla för alla rader du skriver till mig

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: