Playtjänsterna är en riktigt bra uppfinning.

Hej.

SVT play, TV4 paly och alla de andra playtjänsterna är en riktigt bra grej som kommit. Idag räddade de min dag. Precis när det var dags för mig att åka iväg och hämta hem Wille från Ekerö började SM grenfinalerna i Artistisk Gymnastik på SVT. Så typiskt när de för första gången vad jag tror sändes på tv i direktsändning.

 Playtjänsterna är en riktigt bra uppfinning.

Därför var det helt okej att åka färjan över till Ekerö för att hämta Wille när jag visste att jag kunde sätta mig och kika på finalerna i lugn och ro när jag väl kom hem igen. Visst är det väl bra med alla playtjänster som kommit. Så skönt att kunna kika på vad man vill och när man vill, till och med nästan var man vill så länge det finns teckning.

Gissa om jag nöjt och var glad där jag satt och kollade på SM i Artistisk Gymnastik med gott kaffe  och knäckemackor. Jag tycker om flera idrotter men ingen av dem andra tar AG gympan, den är, har och förblir min favoidrott.

Så till SVT Play säger jag bara….

Puss💗

One thought on “Playtjänsterna är en riktigt bra uppfinning.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: