Fyra L och Lite av varje.

Godkväll Godkväll.

Har ni haft en bra dag? Min dag har varit okej. En splittrad dag skulle jag kunna säga eller en salig blandning av både ditt och datt för att vara ärlig. Så jag börjar väl min fredagsblandning…

Lycka.

Sent igår kväll hämtade jag ut mitt paket från StyleMood. Det var en lycka som det alltid  är att hämta ut paket med  inredningsprylar inuti. De nya lattémuggarna som jag så länge trånat efter inne hos Johanna och hennes butik StyleMood var lika fina i verkligheten som på nätet. Tokgillar att dricka kaffe ur dem redan.

Lek.
Sällskapsspel har T tjatat om i flera dagar. Hon har kikat runt i flera butiker för att hitta det roligaste spelet. R och jag har både sagt och tyckt att vi har mycket spel och några som R fått hem från sina föräldrar har vi inte spelat tillsammans.  Idag blev det en match i det gamla klassiska Bonde Spelet. Minns ni det spelet? Väldigt roligt men lite old school. Riktigt kul med lite nostalgi och lite lek och bus.
Läskande.
Jag satt klistrad fram TV´n med SM  i gympa och Tilda låg och kikade på film när det berömde ljudet ljöd i området. ”Vi lurar små barn….” Vi köpte med den goda oatly glassen som vi testade för någon vecka sedan. Så kom nu alla tokheta dagar och värm upp mig ordentligt på alla plan så jag kan lyxa till det med en läskande glass.


Listig.
Jag kände mig listig när jag kom på den briljanta ide´n att ta Ekeröfärja tillbaka hem istället för att åka runt halva stan för att komma ut på Ekerö och lämna Wille och hans polare. Tänk att Stockholm som är en så snabb stad att leva i men inte när det kommer till trafiken. Är det inte stopp och knas med kollektivtrafiken så är det milslånga köer. Självklart så var det långa köer även idag. Men som sagt jag hoppades på att komma med en bra färja över till min sida igen. Som näst sista bil kom jag med färjan mot Slagsta. Vilken tur för mig så jag slapp vänta på att nästa färja skulle gå. 

 

Åh vad detta blev ett konstigt inlägg men det är lite så min dag varit också. Glömde berätta
att jag fastnade vid SM i AG gymnastik tävlingen i flera timmar med både popcorn och jordgubbar från Öland.
Puss.

3 thoughts on “Fyra L och Lite av varje.

Add yours

  1. Superfina är muggarna och jag tycker väldigt mycket om dem jag med! 🙂 Vilket roligt inlägg och jag minns verkligen bondespelet, det har vi kvar hos mamma och pappa än idag och spelar ibland! 😉 Ha en fin kväll! Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: