Dagens Kloka Ord.

Hej på er.

Det är redan lunchtid och jag har inte kommit längre än till andra koppen kaffe idag. Här går det i slowmotion kan jag lova er. Men snart så är nog även jag på G. Vi har inte så stora planer idag ännu mer än att Wille ska hämta en pryl som han köpt senare ikväll. Hur ser er dag ut?

Dagens Kloka Ord.

Jag gillar kloka ord och citat de ger mig en vägvisning i livet. När någon annan sagt och skrivit ner det som jag själv tänkt men inte kunnat sätta ord på känns värdefullt. Så sant  så sant – vi måste försöka vara rädda om oss själv. Vi är det viktigaste vi har – så odla era själar och era era egon så löser sig  nog mesta till slut.

Mina fina  – Må så gott idag.

Kramis.

 

3 thoughts on “Dagens Kloka Ord.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: