Pink Lady.

Halloj.

I brist på annat gick Tilda och jag mot centrum för att köpa en kajalpenna och hårband till mig vilket lika gärna kunde väntat men idag så blev det dags. I strålande solsken knatade vi ner mot centrum.

Pink Lady.

Jag köpte på min lite nya underkläder vilket alltid tycks tomt i lådan när semestertiderna kommer igång. Tilda shoppade rosa hårfärg. Färgen tvättas ur efter en vecka i och med denna färgen får hon prova på om hon verkligen gillar rosa hår. Så det var bara  för min del att snöra på mig förkläde och handskar och sätta igång. Jag tycker att det blev riktigt bra och Tilda känner sig nöjd och tänker färga håret rosa innan skolstarten hos vår frisör Sanna.

Vår finaste lilla tjej börjar bli en stor och förståndig tös nu. Bara att hänga med och inse att jag börjar bli till åren….Old Fashion på mig nuförtiden.

Puss & Kram.

5 thoughts on “Pink Lady.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: