5 saker som jag inte gillar.

Hej Hej.

Jag hänger på en lista som Linda med ”Hummingbird” gjorde härom dagen. Listan handlar om saker som man inte gillar. En sådan lista skulle kunna bli hur lång som helst eller också riktigt kort om man menar på att man gillar precis allting vilket ingen gör, även om någon säger att denne gillar allt. Hur som helst nu kommer min inte gillar lista.

5 saker som jag inte gillar.


👎  Orättvisa – är det något som stör mig i livet så är det alla orättvisor. Det kan handla om stora orättvisor som drabbar oss alla på jorden eller  mindre som blir stora för mig. Jag har så svårt att förstå när någon kämpar och sliter och ändå inte knappt når sina mål i livet.


👎 Änder – de är så läskiga. De har enligt mig inga som helst begränsningar utan travar bara på rakt över allt som finns i deras väg. För att inte tala om deras fötter. Hua Hua….änder gillar jag inte.

👎 Rött eller blodigt kött. Rött kött gör mig omedelbart till vegetarian. Jag får blodsmak i munnen fast jag egentligen inte ens vet hur blod smakar men äckel och kräkreflexen slår på med en gång.

👎 Åka kommunalt i  rusningstrafik. Jag förstår mig inte på hur vissa människor beter sig och hur nära de står mig utan att  röra en finger eller min om att det är på tok för nära. Mitt framför ögonen kan något rappa rakt ut, klia sig på snobben, bråka med käresta eller låna pengar till nya båten. Här är Stockholmare  så oberörda. Stockholmare som annars har en distans till sina medmännsikor och inte släpper någon in på livet för lätt.


👎 Gillar inte duschar och omklädningsrum i badhus. Jag tycker det är så äckligt att gå runt barfota bland andras könshår  och alla hårtussar som ligger i småhögar på golven och duscharna. Om jag absolut måste så är det med badtofflorna på.

Häng gärna på ni också.
Ha det bäst.
Kramis.

3 thoughts on “5 saker som jag inte gillar.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: