Look good Do good med AntonFrans.

Hej.
// Inlägg i samarbete med AntonFrans.com //

Look good Do good.

Jag är en av alla dem som inte kan leva utan mina solglasögon när det är sommar och strålande sol. Som extra ljuskänslig behöver jag solglasögon för att slippa huvudvärk av allt kisande. Utan solglasögon har jag ibland svårt att kunna se ordentligt när solen strålar. För mig är det viktigt att inte bara se bra utan även att göra rätt – göra bra saker för mina medmänniskor.

Jag hittade AntonFrans solglasögon som gör skillnad, vad den skillnaden blir är upp till var och en. AntonFrans är det rebelliska varumärket format ur ideér om förändring. Det konsumeras mode för miljarder varje år. Produkter som endast leverarar värde för bäraren. Tänk om konsumtion kunde ge tillbaka? Tänk om dina val kunde göra en verklig skillnad. Varje par AntonFrans genererar 300 kr till ett välgörande ändamål som du väljer.

Svensk design och perfektion möter Italienska material 

AntonFrans har sökt inspiration över tid, kombinerat det med den Skandinaviska känslan för detaljer. Endast de bästa Italienska materialen handplockas och undersöks för att passa in vi vår produktionsprocess. Processen inluderar både steg som kräver maskinell precision och erfarna händer hos perfektionister. Kombinerade garanteras en wearability som lämnar ditt ansikte orört och helt utan solglasögonmärken.
AntonFrans tror på enkla och effektiva lösningar. De tror också att vi alla kan förändra världen genom att endast välja mer noggrant. För AntonFrans betyder det varje köp gör skillnad. När du väljer AntonFrans väljer du också att göra skillnad. Lösningen är just enkel och effektiv. Varje par AntonFrans bär samma löfte; From Sweden With Love.
  
Varje köp gör skillnad. 
Varje par solglasögon genererar 300 kronor till valfri välgörenhet som köparen själv väljer i kassan. Köparen kan välja mellan 9 olika organisationer att donera de 300 kronor som köpet genererar. Valet av organisation gör köparen i kassan. ”Lookgood Dogood”. 
Fri frakt – fria returer – 300 kr till välgörenhet.

Här hittar ni mitt val av glasögon.
Missionen.

Med inställning att förändra konsumtion och att utmana mode att vara bättre är AntonFrans grundat i tron på medvetna handlingar och löftet om kvalitetsprodukter som överstiger dina förväntningar.

From Sweden With Love.
  
Puss & Kram.

 

2 thoughts on “Look good Do good med AntonFrans.

Add yours

  1. Åh vilket bra tips på företag! 🙂 sv: Nämen åh så kul att du älskar Gotland och att din favoritstrand är Åminne, det är ju jättenära där jag bor! (bor i Slite) 🙂 Kram!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: