Midsommarstången fixad.

Tjingeling.

Hur har ni det det? Laddade inför midsommar firande? Jag har fått sprängande skalle värk nu i eftermiddag men jag tror att det kommer sig av att R oljat in hela altanen idag och jag tycker att oljan doftar starkt.

Midsommarstången fixad.

Dagens projekt för mig och Tilda har varit att fixa midsommarstången. Nu äntligen är den klar och på plats. Vi är nöjda båda två. Visst är den liten men sötare stång får man leta efter här i vårt grannskap kan jag lova. Två långa pinnar från vårt stora plockepinn fick låna ut sig  några dagar till stången men jag tror att de gör det med glädje så fin fina som de blev.

Så blev det min tur idag igen att trolla fram middag i köket. Tips behövs omgående kan jag säga.
Glad midsommar på er alla.
Kramis.

3 thoughts on “Midsommarstången fixad.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: