Testing time yesterday.

Godmorgon.

Igår skulle jag köpt med mig både den nya Baileysen på burk och hallonöl från Systembolaget i Tyresö men de fanns inte tyvärr. Så jag tog med två andra flaskor hem – en äppelöl och en banancider.

Testing time.

Banan med päron var en ganska sliskig cider variant som passade alldeles utmärkt i solen en fredagseftermiddag. Visst smakar den mjuka långa skumbananer som vi annars hittar i smågodis lådorna i matbutikerna. Tror att den skulle bli ännu godare om jag hällt upp den i ett glas och haft med lite krossad is i glaset. Denna cider kommer jag köpa flera gånger. Betyg 4 av 5.

Äppelöl lät gott tyckte jag. Redan när korken tagits av spreds en doft av äppel fast kanske mer åt must hållet. Smaken däremot föll inte mig i smaken alls. En mun fick räcka för min del. R tyckte inte heller att denna öl med äppel smak var någon höjdare. Betyg 0 av 5.


1 av 1 eller 50%.

Jag fick helt enkelt vara nöjd med min testning. 1 av 1 är väl bra.

Dags att gå ut i solen och njuta medan den varar.
Ha en toppen dag.
Puss.

En reaktion till “Testing time yesterday.

Lägg till

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: