Testing time yesterday.

Godmorgon.

Igår skulle jag köpt med mig både den nya Baileysen på burk och hallonöl från Systembolaget i Tyresö men de fanns inte tyvärr. Så jag tog med två andra flaskor hem – en äppelöl och en banancider.

Testing time.

Banan med päron var en ganska sliskig cider variant som passade alldeles utmärkt i solen en fredagseftermiddag. Visst smakar den mjuka långa skumbananer som vi annars hittar i smågodis lådorna i matbutikerna. Tror att den skulle bli ännu godare om jag hällt upp den i ett glas och haft med lite krossad is i glaset. Denna cider kommer jag köpa flera gånger. Betyg 4 av 5.

Äppelöl lät gott tyckte jag. Redan när korken tagits av spreds en doft av äppel fast kanske mer åt must hållet. Smaken däremot föll inte mig i smaken alls. En mun fick räcka för min del. R tyckte inte heller att denna öl med äppel smak var någon höjdare. Betyg 0 av 5.


1 av 1 eller 50%.

Jag fick helt enkelt vara nöjd med min testning. 1 av 1 är väl bra.

Dags att gå ut i solen och njuta medan den varar.
Ha en toppen dag.
Puss.

One thought on “Testing time yesterday.

Add yours

  1. Jag vill också testa den nya Baileysen på burk men har inte heller hittat den. Vilka spännande smaker du hittade istället! 😀 Kramis

Kommentera

Up ↑

%d