Utmaning "Jag fick 20/5".

Hej.

Jag är med i en utmaning hos Johanna som driver bloggen Days by Johanna ”Jag utmaning”  #jagutmaning.

Utmaningarna är följande:

16/5 Jag älskar…
17/5 Jag saknar… 
18/5 Jag önskar…
19/5 Jag behöver…
20/5 Jag fick…
21/5 Jag blir glad…
22/5 Jag mår bäst…
23/5 Jag längtar…

Jag fick.

Jag fick feeling och började klippa gräsmattorna. Ni vet känslan när man retat sig på att gräsmattan varit för lång i flera dagar men man eller jag då i detta fallet inte tagit mig tid. Är det något som jag tycker ser trevligt ut vid hus är det fina välvårdade gräsmattor. Så nu ser det så fint ut hemma hos mig.

Gräsklipparskorna är det som gäller när det ska klippas gräs. Vår baksida med så mycket skog och snår gör att man blir så här ren och fin om fötterna fast skorna varit på hela tiden jag klippte. Tro mig när jag latat mig klart i solen blev det till att skrubba fötterna.

 Natti Natti.

Kram.

One thought on “Utmaning "Jag fick 20/5".

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: