Utmaning "Jag Behöver".

Hej.

Jag är med i en utmaning hos Johanna som driver bloggen Days by Johanna ”Jag utmaning”  #jagutmaning.

Utmaningarna är följande:

16/5 Jag älskar…
17/5 Jag saknar… 
18/5 Jag önskar…
19/5 Jag behöver…
20/5 Jag fick…
21/5 Jag blir glad…
22/5 Jag mår bäst…
23/5 Jag längtar…

Jag behöver.

Ska man vara riktigt krasst så behöver jag massvis med allt men när man väl tänker efter så finns det alltid några som har det sämre. Allt är en definitionsfråga som är olika för oss alla. Alla har vi olika tankar, drömmar, värderingar och mål med våra liv, det är därifrån vi behöver titta. Säger jag att jag verkligen behöver pengar så är det en definitionsfråga och en bedömning utifrån mig. Säger jag att jag behöver lata dagar i solen så är det utifrån mig.

Det jag vill få sagt är att allas behöv och vad vi behöver är personliga utifrån våra egna verkligheter.
Så om jag får drömma och berätta vad jag behöver just nu, tänker jag Tre önskningar: 

* Jag behöver en höft och knän som inte gör ont hela tiden.
* Jag behöver en kappsäck med pengar under sängen.
* Lyckliga dagar.

Jag klickade visst aldrig iväg detta inlägg igår så vad säger man bättre sent än aldrig.
Kram. 

One thought on “Utmaning "Jag Behöver".

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: