Kokoskaffe – kaffe med kokosolja.

Hej VĂ€nner🌞.

HÀr sov vi lÀnge idag igen, sÄ himla skönt om ni frÄgar mig. Ensam frukost i fÄtöljen med datorn i knÀet och min nya favorit Kaffe med kallpressad kokos olja. Halkade in pÄ kaffe med kokosolja i nÀr jag lyssnade pÄ Bingo och Katrin i deras Relationspodd och Katrin pratade om kaffe med kokosolja i. Jag Àr helt sÄld pÄ denna podden men nu ska jag prata kaffe sÄ Relationspodden lÀmnar jag nu.

Kokoskaffe – kaffe med kokosolja.

Jag gav inga nyĂ„rslöften i Ă„r utan lovade mig sjĂ€lv ett bra Ă„r dĂ€r fokus skulle ligga pĂ„ mig sjĂ€lv. Att mĂ„ bra och leva livet fullt ut med allt vad det innebĂ€r ”Jag kan – Jag vill – Jag vĂ„gar” skulle vara mitt motto.

” Jag ska aldrig ta skit igen, den som försöker kasta skit pĂ„ mig ska istĂ€llet fĂ„ den tillbaka i hjĂ€rtat”

Kokoskaffe Àr alltsÄ kaffe med kallpressad kokosolja i. Oljan sÀgs vara en av de nyttigaste oljorna. Fettkaffe eller bara nyttigt kaffe? Kokosolja sÀgs ha flera fördelar som jag nappade pÄ och behöver i mitt liv 2017.

– FörbĂ€ttrar immunförsvaret
– Höjer Ă€mnesomsĂ€ttningen
– Gör dig mĂ€tt  
– Mjukar upp torra och spruckna lĂ€ppar ”perfekt lĂ€ppbalsam”. 
– Kan öka mental vakenhet

SÄ hÀr gör jag:

1 kopp kaffe
1-2 msk kokosolja (kallpressad)

Stavmixa kokosoljan med en kopp kaffe. NÀr oljan smÀlter och mixas med kaffet fÄr kaffet en latte-liknande konstisens. Hoppar man stavmixern smÀlter oljan och lÀgger sig pÄ toppen av kaffet lika gott om man gillar svart kaffe. Jag tillsÀtter som alltid kardemumma i mitt kaffe för det lilla extra.

Puss och Kram.

5 thoughts on “Kokoskaffe – kaffe med kokosolja.

Add yours

  1. Jag ska testa kokosolja pĂ„ lĂ€pparna 🙂

    Svar: Tack! Jag hoppas han Àr det, han har lÀst det men inte gett mig nÄgon kommentar om det Àn. kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: