Såklart det blev en hockeymålis av denna lilla killen.

Tja Tja!

Vinst för Flempankillarna mot Nyköping idag. Bra spelat killar och Grattis!!! Plockade med mig stora kameran och fotade så mycket som jag orkade och hann med av matchen. Men innan jag visar de finaste bilderna från matchen måste jag visa er första bilden på Marcel i målet.

Liten har blivit stor.

Härom dagen när jag la i saker i barnens sparalådor hamnade ja med lådorna på golvet. Precis som alltid när vi lyfter ner dem för att fylla på med nya spara saker. Hittade Marcel´s dagisbok när jag kikade i hans låda. Första bilden på Marcel i målet, 1 år och 4 månader på Vårbergs IP. Eftersom han var så liten hade han inte fått skridskor ännu och satt egentligen i vagnen och skulle sova när Wille skulle få premiär åka med Robert i sina nya skridskor han fick i julklapp. Självklart som alltid när något nytt introduceras eller något spännande händer ska Marcel vara med och testa på han också. Utan hjälm och skridskor men med klubba och i målet – såklart det blev en hockeymålis av denna lilla killen.

Vinsten mot Nyköping.

Flempan vann matchen med 4 -2 rättvist tycker jag. Mina favoriter var det bättre laget på isen men i även Nyköping finns flera duktiga spelare.

 Upprörd dotter.

Det är något med våra barn och rättvisa i samhället. De är lika alla tre när det handlar om allas rätt och orättvisa. Idag blev en av Flempans tränare utvisad från båset av någon knasig anledning som jag inte riktigt hängde med på. Men då fick en av utespelarna som inte gjort något fel sitta av den utvisningen vilket Tilda tyckte var helt galet. Ingen av spelarna i laget hade gjort något fel och fick ta en utvisning som ledaren orsakat. T tyckte minsann att det räckte med straff när laget förlorade en av sina ledare under resten av matchen. Det tyckte faktiskt jag också när jag tänkte efter inte ska väl laget eller spelarna bli drabbat i sådana här situationer…..Tur det finns hockeygodis i Visättra.

Lördagskväll i sikte.
Puss Puss.

One thought on “Såklart det blev en hockeymålis av denna lilla killen.

Add yours

  1. Vas kul att ni fick en duktig hockeykille i familjen. Jag saknar lite den där tiden när vi kollade på sönernas hockey hela helgerna. Och ibland kändes det rätt orättvist… Jag såg ditt tips om kokosolja, jag dricker det i mitt te 🙂 Kram Suss

Kommentera

Up ↑

%d