Första dejten bokad.

Hej alla Vänner💗.

Jag läser flera bloggar dagligen och tar till mig flera bra saker som mina favoriter skriver om i sina inlägg. Fastnade för ett inlägg hos Elaine Eksvärd som jag tycker har en fantastisk blogg. Elaine skrev om att dejta sin partner 12 gånger per år. Att få tid till och till något extra med sin käresta i vardagslivet med arbeten och familjeliv är inte det lättaste. Jag tror att vi alla behöver små eller stora lite annorlunda saker eller äventyr som vi kan längta till när vardagen känns som mest grå och trist. Så är det i alla fall för mig att jag behöver få längta,  få variation och in så mycket extra mys det bara går i livet.


Första dejten bokad.

En gång i månaden ska jag hitta på eller boka in en dejt med mitt Hjärta. Jag tyckte att det var en toppen bra tanke med 12 dejter per år eller som jag tänker 1 dejt i månaden. Första dejten bokad…Tanken var att boka dejten till idag då Robert och jag firar 21 år tillsammans men det var stängt en dag som denna när det är trettondagen. På söndag passade lika bra för oss. Dejten blir en brunch på Kung Carls Bakficka med bubbel. Ikväll får vi fira med skumpa istället.


Tips tas gärna emot.

Tar gärna emot tips stora som små på mysiga, spännande eller kanske rent av galna dejter att boka in under året. Har ni bokat in något roligt framöver?

Puss och Kram.

5 thoughts on “Första dejten bokad.

Add yours

  1. Så smart att boka in 12 dejter! Vi är ju så bra på det där redan, om man får säga det själv. Att göra saker tillsammans menar jag. Det blir säkert minst 12 dejter om man räknar efter. Jag tycker absolut att man ska ta tid att göra saker tillsammans. Kung Carl bor vi rätt ofta på, och äter frukost på Bakfickan. Eller tre rum och kök som det också heter 😉 Så mysigt att äta brunch med bubbel där! Helt perfekt ju! Mitt stående tips är väl Fjäderholmarna förstås. Att åka ut dit på våren när de öppnar, eller mera på hösten, när det är nästan dags att slå igen, det är de bästa tiderna tycker jag.
    Kram/Maria

  2. Det finns tom ett företag dom livnär sig på detta, dejtingboxen tror jag det heter. Man får hem en Box m grejer till nån specifik date, kan ju vara bra om man har idétorka.
    För oss är åka mc guldkant i tillvaron, men det är ju inte så stor del av året 😜

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: