Iskallt hus är inte kul att vakna i.

Tjingeling Vänner💗.

Vaknade tidigt imorse för att smita iväg på toan precis som vanligt. Men attans vad kallt det var i huset 😰. Elementen var iskalla och larm appen i telefonen skvallrade om att pannan slagit ifrån redan vid midnatt. Minus 18 ute och 15 grader i köket tvingade Robert och mig ut i pannrummet för att sätta på pannan igen. Gissa om det var kallt att krypa ner i sängen igen? Det är inte varje dag som man går och lägger sig igen med fleccetröja, tjockstrumpor och gosebrallor men det var ett måste. Nu när vi vaknat igen är huset varmare men har en bit kvar till så varmt som vi brukar ha det här hemma.


Hockeymatch igår kväll.

Igår kväll åkte Tilda och jag med till Visätrra för att heja på Flempan i DM mot Huddinge. Det var ett tag sedan vi kikade på Flempan och hade inget annat för oss. Flempan vann och är vidare i DM – Så grattis killar!!!

Nu är det tid att sätta fart på denna dagen innan rumpan växer fast i fåtöljen.
Upp och hoppa.
Puss.

One thought on “Iskallt hus är inte kul att vakna i.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: