En salig blandning av minnen, råttskit, indisk lunch och semla.

En salig blandning.

Idag blir det en blandning av både dit och dat för det är precis så min dag sett ut hittills. Vi har flyttat över en massa lådor från vårt förråd till Roberts kontor för att få plats att gå i vårt kallförråd för ganska så länge sedan. Robert och jag har sagt hur länge som helst att vi verkligen behöver gå igenom alla våra lådor för att eventuellt kasta och skänka bort sånt som vi aldrig kommer att använda eller inte har ett värde eller mening längre. Vilken nostalgiresa det blev!!! Hur roligt som helst. Vi hittade även två lådor med saker som vi inte kunde förstå varför vi inte plockat upp dem sedan vi flyttade till huset för 10 år sedan nu i februari. Då hör ni själva att detta var ett nödvändigt ont om det nu var ont för jag tyckte mest det var roligt.

Brudbukett, bröllopsskorna och råttskit.

Tänk att jag hittade lådan med både min brudbukett och bröllopsskorna. Bröllopsskorna som jag letade igenom hela vårt förråd efter för några år sedan när en av mina vänner skulle gifta sig och ville prova mina skor. Då var skorna helt väck och jag kom fram till att jag säkert glömt dem under sängen på efterfesten på vårt boende när Mats och Mickan gifte sig. Det hade jag inte gjort. Förlåt Sanna för skorna men jag trodde verkligen att mina var helt borta 😏.

Mindre kul var att vi även sparat våra underkläder från bröllopet i en påse i denna kartong och att lådan haft påhälsning av en råtta eller mus. Roberts kallingar var gnagda på i linningen och mina handskar håll i några fingrar. Så idag fick de gå till sopporna, tyvärr. 

Nu har jag hittat dem igen.

En hel låda med fakta böcker och inredningsprylar som jag saknat och fortfarande tycker funkar hittade vi idag. Det var så roligt och jag fastnade i flera av böckerna och vred och vände på många av prylarna i lådan. Så nu är den med hem till huset igen och jag ska gå igenom dem ordentligt imorgon.

Även Tilda tyckte det var lite kul en stund men började som alltid spela in Musicals filmer.

 
Indisk lunch.

Dörr i dörr med LAC´s kontor ligger en Indisk restaurang som vi ofta besöker när vi är på Roberts kontor. De som har stället är supertrevliga och bjuder på riktigt god mat. Tilda var lite skeptisk men åt i alla fall ris och kycklingen. Jag tog hallonsoda som dricka….mums. Min morfar hade alltid hallonsoda och passionsfruktsläsk i sin drickaback som jag fick välja och vraka ur precis så mycket som jag ville. Därför brukar jag välja hallonsoda där det finns vilket inte är på så många ställen längre.


Glömsk som jag vet inte vad.

Alltså hur är det möjligt att gå ifrån lunchstället utan sin väska??? Tydligen inga problem alls för mig förrän vi ska åka hemåt igen. Då kom jag på att väska var kvar på Indiska….Gissa om jag sprang mot stället och snällt frågade om min väska? Så himla tacksam till den eller de som lämnade min väska till personalen. Det hade inte alls varit särskilt kul om den varit borta. Nu står den fint på hyllan igen i min lilla klädkammare och får nog göra så ett par dagar tills min hjärna vill vara med fullt ut igen.Årets allra första.

Idag fick jag mumsa på årets första semla. Jag bara älskar semlor. Så sjukt super duper gott.Nya luvan från Luvit.

Gult är inte alls fult. Jag tokgillar min nya mössa. Den är så skön och dessutom så är det en reflexmössa och syns i mörkret. Tilda är också sugen på en luva från Luvit.

Dags att trolla en stund i köket igen. Innan det blir hockeymatch i Visättra ikväll.

Puss.

One thought on “En salig blandning av minnen, råttskit, indisk lunch och semla.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: