Hemleverans från Jetpack.

Hej.

Jag är så glad. Igår kväll kom min nya telefon levererad med Jetpack. Min gamla telefon tvär dog och slutade funka. Knapparna gick inte trycka på eller så lekte de flipperspel med sig själv. Visst var min gamla lite småskum den sista tiden men inte så att den inte gick använda. Men så dog den….

Jag som många med mig har sina liv i telefonen och känner sig förvirrade om vi skulle glömma dem hemma när vi bara ska åka till affären och köpa lite mjölk. Då kan ni ju gissa om jag varit småtokig ibland. Som tur varit har jag fått låna Tildas när jag åkt iväg själv. Tack Tilda. I förgår när jag stod på läktaren och kikade på Marres hockeyträning ringde jag upp Tele 2. Kanske hoppades jag på att jag skulle fått en ny på garantin men den var självklart förbrukad på min gamla. Där och då köpte jag en ny Iphone 7 med hemleverans från Jetpack. Otroligt att frakten hem till min dörr var lika dyr som om telefonen skulle komma till posten bara 69 kronor.

Med ny telefon.

Iphone finns i flera olika färger men de flesta var väntetid på flera veckor för att få hem så jag köpte den svarta. Vet inte om jag skulle valt den om alla färger funnits att välja på men jag har aldrig haft en svart förut så varför inte gå en ny väg. Det kan säkert låta som en uppenbarelse men jäkla vad skönt att äntligen ha en ny telefon. Att vara utan i fyra dagar var verkligen på gränsen för mig.


Letade skal eller fodral.

Just det på min lista igår stod det skal eller fodral till min nya mobil. Det var inte det lättaste kan jag säga. Jag som också tycker att skal är extra kul och gärna väljer ut mina noga fick lite bekymmer. Det fanns bara skal till Iphone 7 i telefonbutikerna. De andra butikerna eller märkena har inte fått ut sina nya skal. Lite trist men jag får väl vänta på något gott eller hoppas på att jultomten kanske kommer med några nya fina skal till mig.

Tele 2 hade några att välja på typ tre olika färger. Bästa med det nya jag valde var att det var garanti på skalet om det sprack eller gick sönder kunde jag gå tillbaka till butiken och få ett nytt. Sånt gillar jag.

Dags att ta tag i denna lördag. Tilda vill göra något och jag vill hinna kika på TV Pucken och dess semifinaler i eftermiddag. Det är extra kul när 6 spelare i Stockholm Syd kommer från Marcels klubb Flemingsberg. Stockholm Nord spelar den andra semifinalen och även i det laget finns det flera killar som spelat med Marre eller tränar i samma målisgrupp BB Exclusive Stars. Heja Heja på alla vi känner. Galet kul om det blev Stockholm Syd mot Nord i finalen. Håller tummarna för här i Stockholm finns det så många bra hockeyspelare.

One thought on “Hemleverans från Jetpack.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: