Lövdans, fika och superskraj.

Hej Hej.

Underbart väder hos mig idag. Solen sken och det var lite små kallt med frisk luft. Tilda och jag tog på oss vantarna och gick mot centrum. Tanken var att premiär fika på nya Spaaks. 

Mötte denna stora familjen.

När vi gick ner mot centrum såg eller mötte vi en älgko och hennes två kalvar. Det är inte annat än att man blir lite småskraj för jisses vad stora de är. Såg på Instagram att en av mina vänner hade familjen gående utanför deras fönster i trädgården. Wao vilken känsla.

                                                                                                                           

         

Lövdans.

Vilka stora lövhögar vi hittade på vägen. Lite småkladdiga men ända lövhögar med löv som bara måste kastas runt. Gäller att passa på för snart är nog högarna täckta av en massa snö. På tal om bilder så är det extra roligt att dessa bilder är fotade med min nya telefon som har live funktion. Så nöjd med både telefonen och bilderna.

Nya Spaaks.

Här i Tumba har vi ett konditori som de flesta gillar och beställer sina tårtor ifrån. Nu har centrum byggts om och Spaaks har äntligen fått en riktigt mysig och trevlig plats. Tilda och jag premiär fikade idag. Tilda valde som vanligt sina småkakor och jag tog en toscamazarin.


Shopping.

Tilda ville kika runt lite i butikerna. Hon hittade så charmiga stickade tights med julmotiv på. De skulle jag gärna velat haft om de funnits i min storlek. Jag fick nöja med att vara klädhängare idag.

 Nu måste det fixas lite mat till våra hungriga magar här hemma.
Kram på er alla.

One thought on “Lövdans, fika och superskraj.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: