Fredagsmys.

Godmorgon.

Vaknade nyss med en djävulsk huvudvärk. Suck! Det var nog en vecka sedan jag hade ont i skallen flera dagar på raken. Därför känns det lite extra surt att vakan med idag igen med huvudvärk. Hoppas att alvedonen och kaffet trollar bort den genast.

Fredagsmys.

Igår kväll hade vi fredagsmys med allt vad det innebär. Tacomiddag alla fem, det är verkligen inte alla dagar vi äter middag tillsammans längre. Chips och gott vin i soffan framför IDOL. På tal om IDOL så är Tildas och mina favoriter fortfarande kvar . Vi hejar på Rebecka och Charlie här hemma. Charlie var grym igår tyckte vi.

Robert jag jag öppnade en av de flaskorna som vi blev tipsade om i somras när vi var på Gran Canaria. Gissa om jag längtade tillbaka till Bahia Feliz…självklart. Så mycket att jag kikade på sista minuten resor i pauserna. Vinet var riktigt gott tyckte jag, bra då har vi en anledning till att åka tillbaka till GC.


Mall of Scandinavia.

Tilda fick en helhög med pengar i födelsedagspresent som hon ville shoppa för så vi åkte till Mall. Hon hittade flera bra saker och hade lite pengar kvar när vi kom hem. Tyvärr så var det supermycket med folk vilket är lite småjobbigt tycker jag. Jag hade bara en sak på min shoppinglista som visade sig vara svårare än jag trott. Vad det var får ni vänta och se i nästa inlägg.

Till slut hittade vi ett fikaställe som inte hade långa köer. De flesta kända ställena hade minst 50 personer i kö eller inga platser att sitta på. Skam den som ger sig till slut så fick vi plats på Balders Bröd där vi kunde sitta ner och vila benen.

Tjingeling.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: