Heldag med Dolly Style.

Hej Hej.

Idag har jag och Tilda varit på Skansen ”Barnens Allsång” tillsammans med  Tilda´s ena bästis Ellen och hennes mamma.  Vi har fått ta del av det mesta idag och tjejerna är glada, trötta och nöjda. Självklart hade de önskat sig mera egentid med tjejerna i Dolly Style men de fick ta del av dem det mesta som gick. Annars så har det varit tokvarmt nästan så jag hade svettränder längs hela ryggen och det har ösregnat så mycket att vi alla var genomsura och gick omkring i genomskinliga kläder.
Som tur var fixade vi till oss nya regnklänningar av svarta sopsäckar som vi tiggde till oss i ena glasskiosken. Dolly Style var som förväntat bäst enligt tjejerna men jag tyckte att Tobbe Trollkarl var bäst. Har inte så mycket mer att säga så jag bjuder på en bildkavalkad från dagen.

Heldag med Dolly Style.

Träffade Youtube Julia Kawaii som även hon gillar Dolly Style.


Ha en toppen kväll.
Kramis.

4 thoughts on “Heldag med Dolly Style.

Add yours

  1. Åh vad roligt 😀

    Svar: Det får du veta när jag får hem det 😉 Roligare när man inte avslöjar allt direkt 😉
    Ja jätte skönt!!! Ha det bra 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: