Framme vid mål.

Hej.

Tungt som bara den idag. Trodde aldrig att jag skulle komma i mål på dagen PW Jogg. Därför var det så himla skönt när jag var framme vid mål. Redan när jag var ute i morse var det så hett. Det kommer att bli en super varm dag igen. Sköönt men helst av allt hade jag velat vara vid havet liggandes på en klippa med lurarna i öronen. Vi åker ner någon timma till badet här hemma hos oss.  Hur ser er dag ut?


På tal om bilder och copyright.

Jag har inte skrivit att det är copyright på mina bilder men det hör väl liksom till kan jag tycka. Efter gårdagens bilder från Dolly Style konserten la jag ut bilder på dem och dottern fick såklart dem hon ville ha så att hon kunde använda sig av dem till sin Instagram och kanal.

Vad ser jag idag och vad visar dottern idag? Jo att de bilder som jag tagit visas på diverse kompisars sidor till Tilda och även hos andra fans av Dolly Style. Klart jag blir stolt men det var ju faktiskt jag som tog dem. Kanske dags att copyright märka mina bilder? Hur gör ni andra som bloggar? Hittar bland annat följande hos en skolkompis till Tilda som använt de flesta bilder från både mig och dottern. Hmmm, hur var det nu? Vem var upphovskvinna till dessa bilder? Inte var det denna tjejen i alla fall.

❤️💜ge cred om du lånar bild/video❤️. Dolly Style💜💗💙

”Tog finaste bilden på Polly igår”

Föräldrar!!! Internet är stort vitt och spännande tycker vi nog alla. Vi behöver uppdatera oss om lagar och rätt vad gäller PUL och hur vi beter oss mot varandra på och utanför den interaktiva världen för att kunna förmedla och lära våra barn. Inte konstigt att så mycket konstigt händer när vi inte kan, vet eller förstår hur lag, rätt och vanligt sunt bondförnuft funkar.


One thought on “Framme vid mål.

Add yours

  1. Jag sätter ju stämpel på mina kort, för jag har också fått bilder tagna och det har gjorts grejer med dem, inte så kul

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: