Upp och ner utan att kissa på sig..

Hej.

Som vi skrattade åt visa av alla de tokbilder som vi tog Tilda och jag när vi studsade runt på nya studsmattan. De är stor alltså vår nya studsmatta. Den inte bara ser stor ut den är stor även uppe på mattan.

Upp och ner.

Upp och ner utan att kissa på sig….En nackdel med att har fött några barn är att det kan bli knepigt att hålla tätt när man studsar studsmatta om man inte gjort sina knipövningar. Säger nu inte att jag ångrar att jag fött dem alla på det gamla vanliga sättet, för de är det bästa i mitt liv. Love to you W, M och T. Men jag tror faktiskt att även de som jag fuskade lite och de som knipit varenda dag har säkert kissa på sig känslan när de studsar. Men men nog om det jag knep och hoppade för kul är det minsann. Tilda har bara sedan nya mattan kom lärt sig massor med nya kombinationer och voltlängor. Helt enkelt ett bra superkul gympa köp.

Kanske en Pokemon tur?

Ojdå, vi har inget lördagsgodis hemma kom T på nyss.  ”Vi kanske kan gå en Pokemon promis”? Ja varför inte solen strålar fortfarande och det finns inget godis här hemma.

Mina fina bloggisar – Ha en underbar sommarkväll!!! 
Puss.

 

4 thoughts on “Upp och ner utan att kissa på sig..

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: