Tror det eller ej – jag badade.

Halloj på er.

Idag är det riktigt varmt hos mig. Tilda och jag åkte mot havet och FarstaNäs idag igen.

Sol och bad.

Tror det eller ej men till och med jag badade idag. Har ingen aning om hur varmt det var i vattnet men kallt var det inte. Tyvärr finns det inga bildbevis utan ni får helt enkelt lita på mina ord eller fråga dottern som får agera vittne.


FarstaNäs Havsbad och Camping.

FarstaNäs är hur bra och skönt som helst fram till klockan 13:30 då invaderas hela badet och det blir lite djungelns lag. På hela bryggan blir det ett allmänt knuff och puttkrig där vem som helst kan få en knuff och hamna i plurret. Inte alltid så uppskattat vilket då leder till en del dispyter mellan knuffgängen och de oskyldiga som åker i. Skulle det vara ett barn och då utan armpuffar är det inte långt från att det blir handgemäng på bryggan. Som var stod jag säkert medan Tilda badade och dök medan andra som inte var involverade runt omkring mig flög i mitt i allt kaos


Stranden är lite lugnare men att de olika sällskapen går ihop eller att man lägger sig för tätt struntar de flesta i. Många gör som vi drar sina filtar längre och längre bort för att det ska gå skilja på sällskapens olika filtar. Tänkte på Felix Herngrens program ”Inte okej” idag. Han hade hittat många inslag till sitt program idag men kanske med en viss risk vad vet jag.

Idag blev det lite för mycket även för dottern som inte kände sig bekväm på bryggan heller. Nästa baddag får gå till annan badplats helt enkelt. Innan denna tiden så är det helt underbart på FarstaNäs men när jag inte känner mig bekväm blir det to much.

Ha en fortsatt härlig lördag.
Kram på er. 

One thought on “Tror det eller ej – jag badade.

Add yours

  1. Ohh härligt, har ej badat än, men jag blev typ idag av med mensen, så inte varit aktuellt. Så fin bilden är med muggen och tofflorna är

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: