Live for today & Hope for tomorrow.

Hej från mig.

Live for today. Idag har jag haft så mycket spring i benen igen. Allt och lite till vill jag göra hela tiden. Tror faktiskt att denna spring i benen känslan har både positiv och negativ på verkan på mig. Positiv att jag vill så mycket och negativ för att jag vill så mycket och allt är så kul att jag glömmer bromsa.

Men nu har jag nog lärt mig hur jag bromsar mitt driv i kroppen, hoppas jag i alla fall. Sedan är det ju inte säkert att jag hinner, vill eller vet när jag ska bromsa. Måste öva lite mera men snart så.


  Hope for tomorrow.

Livet har varit så enkelt idag. Allt har flutit på och vi alla är nog ganska nöjda. Vi har ett fantastiskt sommarväder, nu kanske jag till och med att jag vågar gnälla lite nu för det är sååå himla varmt att det kommer bli svårt att sova. Återigen kommer längtan efter en balkong att sova på nätter som denna. Tilda och jag sov en natt på balkongen när vi var på Bahia Feliz senast. Så spännande och busigt. Imorgon blir det sol och bad om inte väderprognoserna luras för de visar strålande dag även imorgon.


One thought on “Live for today & Hope for tomorrow.

Add yours

  1. Ja ibland får man sänka sina krav lite och stanna upp och sommarvädret är ju toppenfint =D, fin du är

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: