Några riktiga pärlor.

Halloj.

Så super mysigt det var att äntligen få träffa bästa Tuija igen. Vi jobbade tillsammans i Salem och tyckte och tänkte lika om det mesta vad gällde förskola. Ni anar inte vilka galna upptåg vi hade tillsammans med barnen. Miss you T!

Sturehofs Slottscafe och Sturehofs Krukmakeri. 

Vi fikade och pratade i massor. Jag valde cheesecake såklart och särskilt när jag minns att just denna är så rakans god på Sturehofs Slottscafe.

 Krukmakeriet.

Sturehofs Krukmakeri är en riktig pärla som under sommarmånaderna även har en makalöst vacker Fuchsiautställning. I fjol fick jag med mig två  vita prinsesskronor som sitter i ena rabatten på framsidan. Idag var det så nära det kunde bli att jag fick med mig ytterligare några men jag tänkte med plånboken för en gångs skull. Sturehofs krukmakeri har så fina produkter men aningen dyra för att bara köpa sisådär pang på kan jag tycka. Utanför krukmakeriet finns en framsida som är rena drömmen för mig som är en trädgårdsälskare.

4 thoughts on “Några riktiga pärlor.

Add yours

  1. Så mysigt att gå på sådant ställe och så roligt att träffa en vän, det där lät ju riktigt gott

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: