Det blev en dag på stranden.

Halloj.

Vilken fantastisk dag vi har hos mig. Sol sol och ännu mera strålande sol. Helt underbart om ni frågar mig.

Det blev en dag på stranden.

Jag, Wille och Tilda åkte till havet för att bada och sola. I början var det hur skönt som helst men sedan kom det hur mycket folk som helst vilket blev lite stojigt på visa hörn. Tilda och Wille hoppade från hopptornet och badade massor. Mina små fötter fick bada idag. Jag tyckte botten var lite äcklig när man sjönk ner lite när man gick. Är lite väl kräsen jag vet. Vi hade plättar med oss som vi mumsade upp varenda en av. Picknick mat smakar ju oftast godast ute i det fria.

Måste ha en ny telefon eller minikamera NU.

Håller på att få en knäpp på kameran i min mobil, den är bara för dålig. Jag vill kunna ta fina bilder även med mobilen eller så behöver jag en liten smidig kamera som jag lätt kan ta med. Jag har ju min stora fina kamera men ibland är den lite väl stor och det blir ett mek att ta med den. Tips på telefoner och kameror mottages gärna. Lite sugen på nya Iphone 7, men den kommer ju inte förrän i höst. Orkar jag vänta så länge?

P1 Sommar program.

Igår pratades det så mycket om Sommar programmen i P1 mycket för att kvinnan som pratade igår hade ett så bra program. Så jag var tvungen att göra som alla andra att lyssna på Emilia Lind. Jag instämmer med alla andra det var ett mycket starkt och gripande program. Gör som jag lyssna på P1 Sommar både med Emilia och Malou von Sivers som även hon har ett bra program. Så mysigt att ligga på filten i solen och lyssna – kvalitetstid när den är som bäst.


All kärlek till er alla Fina.

Kram.

2 thoughts on “Det blev en dag på stranden.

Add yours

  1. Vi var på stranden nu ikväll, så skönt ��

    Svar: Ja jätte spännande �� tack vännen ❤ för att Nouw buggar en massa hela tiden �� tråkigt men sant �� kram

  2. Jag skaffade ju både en ny mobil och mindre kamera, väldans skönt faktiskt =D. Så härlig dag ni hade

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: