Idag var en bra dag! Idag gillade jag livet!!

Hej igen.

Idag har jag verkligen gillat livet fullt ut. Klart att man alltid vill lite till och lite mera men jag är så nöjd.

Pokemon, Promis och Pang Boom Krasch.

Underbar sommarkväll och ett skafferi som hade slut på både kaffe och maskindiskmedel innebar ju bara att det var tvunget att gå en Pokemon Promis till Ica. Tror minsann att hela landet har fångats av en Pokemon mani så även jag. Helt galet, men jäklar vad kul det är.

 Pang Boom Krasch.

Som tur är låter eller tjuter airboarden när den går för fort. Vilket innebär att den som åker bör sakta ner farten. Tror ni att T gör det alltid? Självklart inte…så idag kraschade hon på gångvägen. Det gick bra med bara en skråma på ena fotknölen. Så nu har T lärt sig läxan – när airboarden tjuter saktar man ner farten.

Dagens coolaste bild.

Dagens vackraste. 
 

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: