Krabbat som tusan.

Hej Bloggisar.

Ni som varit inne idag tror säkert att både jag och bloggen fått en knäpp. Det är så sant det kan bli. Jag tyckte att jag äntligen skulle göra om lite här på bloggen. Jag hade en plan efter en bild som jag tänkt länge att jag skulle utgå ifrån. Så blev det inte alls som ni ser.

Krabbat som tusan.

När jag väl började fixa så krabbade allt hela tiden. Nu äntligen efter 6 timmar med många fula ord och hårtussar bort slitna fick jag till något som inte känns som jag.Grrrr!!! Nu måste jag in i duschen och borsta tänderna som är så äckliga. Kanske blir det ett varv till med bloggen men det får vänta tills ikväll i så fall.

Har ni några tips eller så till min bloggs utseende så tar jag gärna emot tips och trix.

Tack alla ni Fina som tittar in här hos mig. Tror jag slagit alla rekord denna veckan. Hoppas nu att ni stannar och gärna lämnar en lite kommentar. Det gillar jag.


 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: