Tack och Hej!!!

Hej på er.

Hur mår ni alla Sötisar?

Tack och Hej.

Så himla skönt att pappret är påskrivet och jag hämtat ut alla mina saker ifrån Lyckan. Stället som gav mig så mycket smärta och ett stort sår som nu äntligen ska få läka. Sår och smärta historien tar jag en annan gång för den behövs berättas om men inte idag.

Tack och hej betydde även att jag behövde ge mitt älskade Fabrique på Rosenlundsgatan ett hejdå. Mitt favo ställe där jag alltid köpte mitt morgonkaffe och hängde många luncher när kaoset blev för tungt en bit därifrån. Wille hängde med mig in till Söder idag så han gav mig sällskap på Fabrique.  
Här hittar ni de godaste kardemumma bullarna jag smakat för att inte tala om hallongrottorna.

Charmigaste bistron & mekoteket på Söder.

Rost hade inte de godaste pizzorna men den charmigaste miljön kan jag lova. Stället är både en kvarterskrog och en moppeverkstad vilket syns på inredningen. Så himla charmigt. Jag kommer säkert tillbaka någon gång, säkert med min bror som är en gedigen samlare av just gamla mopeder.

 Pokemon stopp.

Wille och jag gick längs vattnet från Tanto bort till Skanstull för att njuta av det vackra vädret och leta Pokemons såklart. Det gick riktigt bra för mig så nu har jag kommit till level 5. Jag erkänner att spelet är super kul. Pokemon stopp med god juice. Vad charmigt och mysigt det är längs Tantopromenaden med alla små ställen som dykt upp där människor stannar till och hänger en stund.
Helt i min smak. Tokälskar mitt Söder.

 

4 thoughts on “Tack och Hej!!!

Add yours

  1. Men oh så mysigt ställe, ser ljuvligt ut. Idag har vi bara strosat runt här, men imorrn blir det Skansen =D

  2. Härligt!. För mig blir det Skansen på Söndag då dottern som är tokig i Dolly Style ska se dem på Barnens Allsång.

    Ha så kul imorgon.

    Kramis

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: