Första steget.

Godkväll från SnytFia.

Jag har blivit så dunderförkyld att jag snorar och nyser hela tiden. Snorar så näsan snart är rödare än Rudolf med röda mulens.

Pokemon here I go.

Då var även jag en Pokemon jagare. Jag har varit ute på två små rundor här i Uttran. Kan ni tänka er att jag redan kommit till Level 3. Bra eller hur? Imorgon följer ena sonen med in till stan en sväng för att leta Pokemon och fika på Fabrique så klart. 


Skallen och jag går inte ihop ikväll.

Ja jag vet att det varit FÖR mycket för mig de senaste dagarna mycket i samband med mitt beslut att säga upp mig på jobbet och börja i nya banor.  Därför vill väl inte min skalle vara med mig idag. Kommer inte ihåg ord, platser eller tappar namn så himla frustrerande. Behöver nog några dagar med lugn och ro för både kropp och själ. Andas dagar helt enkelt.

Jag vann igen.

Jag var med i en utlottning av fina posters hos DessieDesign via MissTosseQueen och jag vann. Gissa om jag blev glad! Jag som aldrig brukar vinna vann. Tack så himla mycket fina bloggkompis.


Vackra växter.

Några Pokemon och några vackra växter precis precis lagom för mig. Så himla vackert!

Många är det säkert som undrar vad jag har för planer i höst. Det får ni sova på så avslöjar jag imorgon. Men ni ska veta att jag känner mig så taggad.

One thought on “Första steget.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d