Jag gjorde det – Jag sa upp mig.

Godmorgon.

Hur mår ni alla Bloggisar?

Kastade precis bort en tung sten.

Sitter fortfarande med kaffekoppen och hjärtat lite i halsgropen. Men samtidigt så nöjd. Jag gjorde det, kastade bort en av de stora orsakerna till att jag blev sjuk i utmattningssyndrom. Många var vi som trodde på Lyckan men alldeles för snabbt blev Lyckan, Olyckan. Många var vi som kom och hoppades och trodde på att det här var en speciell plats med ett så fint namn. Jag lämnar Lyckan med en tår i ögat trots allt. Hur kunde det bli så illa så att alla tog sina kappor och gick där ifrån?


Jag har en ny plan.

Livet är lite som att lägga ett pussel. Visa bitar passar helt enkelt inte ihop. Då gäller det att hitta nya bitar att lägga på plats för att få ihop pusslet.  Dags för nya knoppar att få slå ut. Jag har en ny plan. Min plan går i en helt annan riktning och känns så rätt för mig. Berättar senare om vad som är på G med mig. Tänk att jag vågade. Tänk att jag satte mig själv i främsta rummet och lyssnade på vad jag sa, tänkte och kände. Det är nästan värt en kopp kaffe till eller en jäkla fart med jogga skorna på. Tror minsann att båda är tagna men först ska jag bära plattor så det går att plana ut för växthuset.


Jag gjorde det – Jag sa upp mig.

5 thoughts on “Jag gjorde det – Jag sa upp mig.

Add yours

  1. Hoppas din plan blir som du tänkte dig 🙂

    Vinnarna i min tävling i samarbete med DessieDesign är dragna nu, gå in och kolla om en av dem blev du 🙂

    Svar: Haha ja men det är bra för nu sitter inte barnen bara inne längre 😉

  2. Oj vilket stort kliv att ta. Men om du känner att det var det bästa för dig så var du stark. Ta bort det jobbiga. Toppen Kamilla.
    Kram Petra

  3. Svar: Så lite så 😀 Glöm inte att maila mig med vilken tavla du vill ha samt din adress så DessieDesign kan skicka iväg vinsten till dig 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: