Jogg, PW, Prat och Bad.

Hejsan.

Jag mår ganska bra idag. Hade en hur lugn och skön morgon som helst och halvsov säkert i min fåtölj framför Dr Phil med alldeles för många koppar kaffe. Men den starten gjorde susen för sedan blev det fart på mig igen. Ni vet ju redan att jag, W och T var iväg en sväng på Ikea och i Skäris. Så nu börjar efter den svängen.

Vilka röriga inlägg det blir nu förtiden när alla är lediga. Jag gillar egentligen inte sådana men jag vill ju få med det mesta som bytt något för lilla mig.

Tilda studsar och studsar.

Det finns en liten nackdel med studsmattan…nätet är svart och gör att bilderna och filmerna blir suddiga och mörka. Vilket världsligt problem eller hur. Jag får väl krypa upp i ett hörn på mattan och gömma mig när jag ska ta hopp bilder helt enkelt. Hur som helst så är den enormt stor och T är hel nöjd och det är ju viktigast.


Jogg, PW, Prat och Bad.

Tilda följde med mig ut ikväll på min runda. Så roligt och mysigt hade vi det. Vi stannade vid Brosjön där Tilda hoppade i en stund, själv satt jag på bryggan och andades sommar. Idag levde jag en bästa sommardag, så himla underbart. Love till sommaren och inga måsten.

Jag vid min lilla kossa som alltid tar emot och släpper iväg mig ut på spåret. 


Dags för mig att säga…..
 
Puss

Kommentera

Up ↑

%d