Hur som helst – Så.

Hej.

Jag har inte försvunnit bara varit lite busy och offline. Igår höll vi på hela dagen i trädgården med att röja och köra fram och tillbaka till återvinningen med allt skräp från lekstugan bland annat. Så det var en trött jag som tvärslocknade framför filmen igår kväll.

Fixa och kika på runda med W och T.

Wille behövde korta armbandet på sin nya sin nya klocka och två av mina klockor behövde nya batterier så det blev en tur till urmakaren. Medans urmakaren fixade allt hann vi med en snabb sväng och fick med oss nya shorts till Marre hem. Tilda shoppade nytt skal till mobilen.

Ikea blev nästa stopp.

Lugnt och skönt på Ikea en eftermiddag klockan 15 händer väl aldrig? På Ikea med det sen lunch för vår del och precis som vanligt valde jag köttbullarna. The same procedure as normal.

Hur som helst.

Så skulle vi kika på nytt skrivbord till William och en eventuell soffa in till R och mitt sovrum. Skrivbordet som W tittat ut hem ifrån kommer funka bra och jag såg en grå soffa som kan bli fin medan Tilda tyckte denna lilla tokiga soffa. Hmm, inte riktigt samma smak och syfte med att byta ut våra fåtöljer när T valde en mini mini soffa.

Lilla julafton.

Mina rea plagg från Nelly kom idag. Alltid lika roligt att öppna. Paketen innehöll en beige höstkappa och en grön blus som jag måste prova lite senare men nu måste jag kolla på T som hoppa på nya studsmattan innan vi ska göra PW joggen tillsammans idag.

  


Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: