Så mina Bloggisar nu kör vi lite tisdag.

Hej på er.

Känner mig så nöjd. Jag började min tisdag med min PW Joggen. Det var så himla skönt att gå sista biten genom skogen hem och lyssna på Laleh som sjöng att jag ska titta upp och aldrig ta skit igen. Hon är klok hon Laleh.

Trodde jag skulle vakna upp med träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens rivningsjobb men inte vilket är skönt. Ska bara dricka ur kaffet, ta en snabb dusch och gå ut och börja röja bort golvet som är kvar innan det går börja planera för hur växthuset ska stå. Sedan blir det många turer till återvinningsstationen med allt skräp och alla kartonger här hemma.

Så mina Bloggisar nu kör vi lite tisdag.
Kram Kram.

3 thoughts on “Så mina Bloggisar nu kör vi lite tisdag.

Add yours

  1. Så skönt med PW. jag måste börja ta tag i min igen..

    Svar: Ja riktigt skönt 😀 Ja fy haha men så värt det när man väl befinner sig på jobbet 😀 Ja det är varmt och skönt och påminner och ljusterapi 😀
    Kram

  2. Jag säger som MissTosseQueen…det är så skönt med pw och jag måste också ta tag i det igen. Har inga skor för tillfället. Så det måste ut och inhandlas.
    Ha en fin onsdag.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d