Premiärhopp och god lax.

Hej.

Till slut  fick Tilda äntligen premiär hoppa på sin nya gigantiska studsmatta. Ett rivningsjobb, ett nytt västhus levererat och nu ett klart bygge av av studsmatta. Man kan säga att det händer grejer här hemma hos mig idag.

Gigantisk studsmatta.

Robert och Tilda har kämpat och slitit för att få ihop studsmattan ikväll. Hua Hua vad stor den är. Vi har en överlycklig tjej här hemma. Nu lär väl Tilda bo resten av sommaren på studsmattan.
Bra jobbat på er!!!

Vi köpte studsmattan från Studsexperten som ska vara bäst i test och vara Sveriges bästa och säkraste.

Lyckades i köket ikväll.

Jag lagade en så god lax rätt i ugnen ikväll. Vilken lycka när man känner att nu fick jag till det ordentligt. Så gott med lax, synd bara att jag äter det så sällan.PUSS.

2 thoughts on “Premiärhopp och god lax.

Add yours

  1. Mina frågor till er! .. Hoppas att ni svara på dom! .. Hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg? .. Vad kommer vi att få läsa om i din blogg? .. Vilket är ditt bästa inredningstips, generellt? .. Hur spenderar du helst din lördagskväll? .. Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån? .. Dela med dig av en dold talang du har! .. Vart befinner du dig i livet om 10 år? .. Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg? .. Nämn 3 saker som du önskar dig just nu! ..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: