Man blir så stark som man måste.

Hej på er.

Läget? Idag kom vårt nya eller vårt växthus så därför gick det inte lata sig utan att ta fram alla mina muskler och börja riva lekstugan.

Man blir så stark som man måste.

Precis så kändes det när jag kämpade och slet i 3 timmar mot en lekstuga som gärna velat stå kvar kändes det som. En del säger att boxning och kampsport är bra terapi för själen, återstår att se hur det gick med den saken. Jag kommer säkert ha träningsvärk i hela kroppen imorgon. Men det var det värt. Så skitig och svettig som jag var när allt var rivet så måste väl kroppen få lite värk men vad gör man inte för att det ska bli fint i trädgården. Heja Heja Mig.

Många koppar kaffe blev det innan stugan var i bitar igen.

Nu återstår bara att köra iväg alla skit till återvinningen men nu måste jag vila lilla MIG.

Kram på er.

 

One thought on “Man blir så stark som man måste.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: