Bara få vara MIG själv…

Hej.

Hur mår ni alla mina fina Bloggisar? Jag mår så himla toppen idag. Mycket har hänt och mycket jag jag gjort. Så det få bli ett Dagens inlägg där jag få vara mig själv och visa er min fantastiska dag.
Därför tittar vi igenom min dag.

DAGENS TUR OCH RETUR: Ni som känner mig kan min Rimbo historia men från och med idag finns en ny mycket trevligare historia om Rimbo. För er som inte vet körde jag mot fel ishall med tre hockeykillar vilket var totalkaos i min hjärna i höstas. Men inget ont som har något gott med sig båda killarna jag hade i min bil klev i andra perioden och gjorde två mål var. Om jag inte minns fel vann Flempan den matchen.

Idag körde jag rätt och i godkänd hastighet. Mot Rimbo för att lämna Marcel på hockeyläger med sina flesta Bjurling kompisar. Han ringde nyss hem och tyckte det var så kul. Ha så jättekul älskade Marcel kommer sakna dig massor. Här kommer du ha det så bra i veckan.

DAGENS TREVLIGASTE: Tilda, Wille och jag stannade kvar i Rimbo vi tänkte kika lite på första ispasset så det funkade med nya skridskorna och allt annat. Så vi åkte upp mot det lilla centrumet och Prins Henrys som jag läst skulle vara så bra. Alltså trevligare personal får man leta efter hur gulliga och måna om sina kunder. Jag testade deras köttbullar med mos som det pratas om och jag kommer också tipsa om dem. Snygga upplägg och god hemlagad mat i en hemtrevlig miljö. Vi Rytterlundare ger toppbetyg.


DAGENS GODASTE: Alla dagar i veckan blir det Prins Henrys köttbullar med mos och den nya äppeljuicen som vi provade. Mums mums lunch.

DAGENS KALLASTE: Det kan ni säkert räkna ut att vara i en ishall i tunna byxor och bara en blus.

DAGENS HAVSKÄNSLA: Åh, vad jag älskar havet. Tänk om vi hade haft badkläder med oss så vi kunde solat och badat när vi ändå var vid havet. Nästa gång vi åker till Rimbo åker badkläderna med så det så.

DAGENS SYSKONKÄRLEK: Visst bråkar och tjafsar även våra juveler men trots allt så älskar de nog varandra. Våra barn är bara bäst tycker jag.

DAGENS KÖP: En knallrosa sprejvattenflaska. Vi smet in i Billigt & Bra butik när vi skulle hämta pengar. Billigt = ja för 12 kronor. Bra = ? återstår att se.

DAGENS BYTE: Wille fick i fjol ännu en segway tur i födelsedagspresent hos Greatdays men tyckte att han ville ha pengar och byte den med mig mot pengar. Jag var sådär sugen på segway utan byte den till glassprovning. Så mycket godare och trevligare – så nu måste jag bara boka in mig.

DAGENS RÖJ OCH HEMMAFIX: Röja ur lekstugan som ska rivas och plocka ner alla saker som ska åka till återvinningen. Plus att vi började så smått bygga eller förbereda för nya studsmattan som vi köpt.

DAGENS ROLIGASTE: Att skörda potatisen som vi sådde tidigt i våras. Herre Gud vad det var roligt och så mycket det blev. Vi planterade 3 potatis av 3 olika sorter i en pallkrage. Så detta resultatet tycker jag är helt fantastiskt. Fullkomlig lycka hos Tilda och mig.

Tack för en toppen dag som nu avslutas med fotboll, ett glas rött och datorn i knäet.
Varför ska vi alltid krångla till allt när det handlar om att vara sig själv.
Sov Gott.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d