Ha en underbar dag!

Godmorgon.

Vaknade tidigt idag med spring i benen. Det känns i hela kroppen att jag är på G och framåt mot nya erfarenheter och kunskaper om mig själv och livet. Sakta men säkert ska det säkert bli en ny människa av även mig. Ska bara lägga de sista pusselbitarna så blir allt nog bra till slut.

IDAG. 

 * Ska vi åka mot Gävle och Furuviksparken R, T och jag. W stannar hemma med kompisar och M är fortfarande på hockeyläger. Vara familj med bara ett barn var ju inte igår inte. Hoppas bara att alla väder appar har fel och att regnet bara var en skrämmare för att Furuvik ska få färre besökare.

* Ska vi sova på hotell i Gävle så vi är riktigt utvilade för parken imorgon. Tur att hotellet har pool om nu vädret inte kommer vara med oss imorgon. Furuvik ska ha ett stort och roligt vattenland som vi skulle vilja testa utan regnväder.

* Ska jag äntligen få träffa min lilla kille igen. Vi åker förbi Rimbo och hälsar på Marcel och alla hockeymålisarna på vägen upp till Gävle. Nu längtar mamma hjärtat efter sin lilla Prins.

 * Ska jag sätta fart med allt så vi är klara att röra på oss efter lunch. Allt tar liksom lite längre tid när jag ska mikropausa så ofta jag kan.

Puss Puss.


2 thoughts on “Ha en underbar dag!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: