Min söndag.

Tjing Tjing.

Hur har ni det idag?
Jag är så mycket gladare idag och har egentligen inte gjort så mycket mer än att så fixat lite här och där.

Dagens shoppingtur.

En sväng till Bauhaus med Wille blev det för att köpa lite ny jord och nya växter. Myrorna har nämligen byggt bo i en av våra krukor vid entre´n. Så nu är krukan både tvättad och diskad och fått en ny vacker Dahlia i ljuslila som W valde. Han tycker nämligen att jag fått dille´på att bara ha vita blommor överallt. En liten sanning finns det nog i det men alla växter och blommor är inte vita. Köpte även med mig en ny vit rosbusken till ena rabatten på framsidan.

Växthus med glas eller isolernadeplast väggar?

Jag har planer på att ta bort Tildas lekstuga som hon aldrig leker i mera och som om den ska få vara kvar behöver en takrenovering. Istället för lekstugan vill jag sätta ett växthus på samma plats. Har kollat runt lite men inte bestämt mig för om glas eller isolernandeplast är bäst som väggar.

Håller glaset? Jag har nog sett alldeles för många läskiga filmer där någon står i ett växthus och allt glas går sönder. Glas ska vara lättast att hålla rent och snyggast men ganska skört. Jag har bestämt att det ska vara aluminium färgat istället för grönt. Tänker att om jag väljer glas så åker det säkert en golfboll eller hockeypuck genom väggen, vilket känns sådär kul. Någon som kan något om växthus? Vad är bäst för väggar tycker ni?

Bild lånad av Byggmax.

Kaffe i solen och vackraste sällskapet.

Självklart så blev det någon timma i trädgården, man kan eller jag kan ju inte låta bli när jag både fått nya växter och jord. Trädgårdsfix är absolut bästa medicinen för mig. Fick sällskap när jag rensade mellan plattorna på framsidan av denna vackra skapelse.

Kaffe smakar alltid så gott i solen.

Airboard Girls.

Tilda och hennes kompis E som också har en airboard har kört runt i hela Uttran Skäcklinge idag. Hur länge håller batteriet kan man undra? De känns så stora och ser så himla coola ut när de sussar iväg. Tänk att vår lilla Lillan ska börja 4:an efter sommarlovet. Det märks att hon börjar bli stor nu. Helst skulle hon nog vilja åka på till Grönan själv och in till stan och shoppa med allt vad det innebär själv med sina kompisar men tur att hennes mamma är en mespropp och håller i tiden. Allt har sin tid så sluta skynda på allting lilla älskling.


Dags att trolla i köket och baka cheesecake. För i kväll ska det hejas på Island så taket lyfter här hemma. 

Må så gott.
Kramis på er Sötisar.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: