Ut och andas.

Kvällens på er alla fina.

Jisses vilket seg och tråkig dag jag haft i dag. Våra små sov borta i natt och R åkte tidigt på jobb kanske var det därför jag sov som en stock fram till 10. Så välbehövligt kanske men då borde jag haft lite mera energi idag kan jag tycka. Men allt vad energi och ork har varit bortblåst och benet har tjurat hela dagen. Ingen toppen dag med andra ord men vem vet kvällen kanske gör dagen till en 10 poängare, vem vet?

Ut och andas.

Vädret har inte heller varit på topp här hos mig säkert har det bidragit till min trista dag. Men till slut trotsade jag regnet och gav mig ut på en kort andas promis. Tilda följde med på sin airboard men det var fotoförbud på henne som annars är så fin när hon åker runt på airboarden.

Så skönt att min favosyssla är – klar.

Är det något eller någon tjänst jag skulle vilja köpa så är det en tvätterska eller vik och strykerska för det om något tycker jag är så trist. Men idag har jag tagit tag i all tvätt så nu är jag äntligen färdig med alla de högar så tog över hela tvättstugan.

 
Tror att det är Tyskland mot Italien.  

Dags att fylla glaset med gott vin hälla upp smågodiset och bänkas sig med övriga familjen framför kvällens fotbollsmatch. Om det är så hejar jag på Italien. Vilka hejar ni på?

Kramis från mig.

3 thoughts on “Ut och andas.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d